TOP-Web.

Gevonden worden.

Dance Masters Madson Club

thumb madson2020Al meer dan 40 jaar biedt Dance Masters Madson Club jong en oud plezier met een grote variatie aan moderne dansen en de klassiekere stijldansen.

In het ruime en mooie pand in het centrum van Venlo en sinds begin 2009 ook in de dependances in de Boekend en Velden, geven ervaren dansleraren en leraressen dagelijks les aan groepen tot 20 personen.

Ga gerust eens langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking en proefles. Dansen is plezier voor 2!

Perlot Installatie

Gaat u bewust om met energie en wilt u daarbij financieel voordeel halen?thumb perlotinstallatie Perlot Installatie is uw partner in Venlo voor alles wat u nodig heeft als het gaat om zonnepanelen en thuislaadpunten voor uw electrische auto.

Perlot installatie komt altijd bij u op locatie om uw eisen en wensen te bespreken, stelt een heldere offerte op en begeleidt en helpt u gedurende het hele traject. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op via het contactformulier op de site van Perlot Installatie.

Keunen Stukadoors

Keunen StukadoorsKeunen Stukadoors bedrijf is al ruim 15 jaar een begrip in de regio vanwege haar mooie veelzijdige stucwerken. Klanten waarderen Keunen Stukadoors vanwege hun professionele, heldere aanpak en kwaliteit van de stucwerken.

Neem contact met Keunen Stukadoors op en u heeft binnen 48 uur gegarandeerd een afspraak.

Goudinkoop Venlo

Keunen StukadoorsGoudinkoopvenlo is dè site voor al uw edelmetalen en is bedoelt voor zowel particulieren als bedrijven die gouden of zilveren voorwerpen willen verkopen. U kunt terecht voor de inkoop en verkoop van o.a oud goud, sloopgoud, gouden tientjes, goudplaatjes, sloopzilver, zilver bestek, zilver baren, zilverplaatjes, zilveren guldens, zilveren rijksdaalders, zilveren tientjes, enzovoort.

Dorpsraad Hout-Blerick

Dorpsraad Hout-BlerickDorpsraad Hout-Blerick is in 2007 onstaan uit de Wijkoverleggen Venlo en is daar nog immer nauw aan verwant. De leden van de Dorpsraad houden zich bezig met diverse thema's die van belang zijn voor all inwoners van Hout-Blerick. Op de site wordt een actueel aanbod van nieuws gepresenteerd in een eigentijds jasje.

Schildersbedrijf Niessen

thumb-sbnSchildersbedrijf Niessen is hét adres in Venlo en omstreken voor uw schilder- en glaswerk. Zoekt u een betrouwbare vakman voor buiten- en binnenschilderwerk en glaswerk, dan bent u bij Schildersbedrijf Niessen aan het juiste adres.

Roco B.V.

RocoRoco is uw betrouwbare partner voor verspanende gereedschappen en advies op maat. Roco vertegenwoordigt vooraanstaande producenten van opspanmiddelen, VHM-gereedschappen en klemsystemen.

Kusters Verhuur en opslag

kusters verhuur en oplslagKusters verhuur en opslag verhuurt tijdelijke of permanente kantoren én opslag, op meerdere locaties. Kusters verhuur biedt een oplossing op maat, afgestemd op úw wensen middels een persoonlijke benadering.

Het doel van Kusters Verhuur is het voorzien in de opslag- en werkbehoefte van bedrijven, particulieren, stichtingen en verenigingen door het aanbieden van goed geoutilleerde ruimtes in een veilige omgeving tegen een voordelig tarief.

Fleur en Friends

fleur en friends hippe leuke originele kraamcadeausFleur en Friends is hét adres voor leuke, hippe, originele handgemaakte cadeaus. Cadeaus die u bij Fleur en Friends besteld zijn absoluut uniek en zijn dan ook een écht persoonlijk geschenk.

Bij Fleur en Friends vind u persoonlijke geboortekisten en speelgoedkisten met inhoud, kinderbakfietsen, kraamkoffertjes, kinderstoeltjes, geboorteschilderijen en groeimeters, alles op maat gemaakt met de naam van de geborene in het door u gewenste letterype en zelfs met een handgeshilderde versie van uw geboortekaartje.

Twan Beurskens

twan beurskensTwan Beurskens is lijsttrekker voor de VVD Limburg en gedeputeerde Economische Zaken. Op zijn website vertelt hij over vijf kernpunten die hij van het grootste belang vind voor onze toekomst:

Meer banen, meer werk, toerisme en recreatie in Limburg, lagere lasten voor de Limburger, Limburg bereikbaar en daadkrachtig bestuur.

Dentalis

Dentalis tandprothetische- en tandtechnische praktijkKrijgt u voor het eerst een kunstgebit? Heeft u een nieuw kunstgebit nodig? Denkt u na over een kunstgebit op implantaten? Heeft u een gedeeltelijke prothese nodig? Of wilt u uw huidige kunstgebit laten repareren of aanpassen? Dentalis helpt u graag.

Dentalis heeft TOP-Web opnieuw gevraagd voor ontwikkeling van haar site, met het oog op de uitbreiding begin 2014 met tandprotetische diensten rechtstreeks aan de patiënt. Uiteraard zijn wij trots op deze vervolgopdracht, dit onderstreept het wederzijdse vertrouwen en tevredenheid over de geboden dienstverling.

Speeltuin Roeffen Mart

speeltuin roeffen mart grubbenvorst

Speeltuin Roeffen Mart is al jarenlang een begrip in de regio voor alle kinderen die graag ontspannen in de natuur spelen, op veilige jaarlijks gekeurde speeltoestellen. De speeltuin is 24 uur per dag gratis toegankelijk, dankzij de inzet van vele toegewijde vrijwilligers.

Voordelig en relaxed met de kinderen erop uit? Ga dan naar Speeltuin Roeffen Mart en laat u verrassen!

Louis Peulen Installatiebedrijf

louis peulen installatiebedrijfLouis Peulen installatiebedrijf levert al ruim 10 jaar vakwerk aan kleine en grote opdrachtgevers, op het gebied van verwarming, sanitair en elektro.

Bezoek deze heldere site en vraag vandaag nog een offerte voor uw klus op een van de 3 genoemde gebieden!

Dentalis Tandtechnisch Laboratorium

thumb-dentalisAl 30 jaar richt Dentalis zich met succes op het vervaardigen en restaureren van een ruime selectie tandtechnische producten.

Met hooggekwalificeerde medewerkers en moderne apparatuur - Dentalis beschikt bijvoorbeeld als een van slechts 19 laboratoria in Nederland over het Cercon Zirconia Systeem - levert Dentalis vakwerk waar u het gemak van kunt ondervinden.

Copyright 2016 by TOP-Web - All rights reserved